Groepsaccommodatie

The Lodge

Een uniek en luxueus vakantiehuis in de Ardennen, 23 personen, zeer rustig gelegen met magnifiek uitzicht over de vallei

  23   9   Nee   9 ja

La Grémille

Luxe en sfeervol groepsverblijf voor 50 personen met verwarmd buitenzwembad. Alle kosten inbegrepen.

  50   17   Nee   16 ja

Chalet de Salmes

Dit luxe vakantiehuis/groepsaccommodatie, is uitstekend geschikt voor bruiloften en partijen en zakelijke events.

  28   9   Ja   11 ja

Landgoed Le Herou

Prachtige groepsaccommodatie op een eigen terrein van 80.000 m2 in het hart van de Ardennen tot 60 personen.

  60   14   Ja   19 ja

Bellécole

Dit luxe groepsverblijf in een voormalige school, voelt als een privéhotel alleen voor u en uw familie of vrienden.

  21   7   Nee   7 ja

Boerderijvilla Bertogne

Zeer luxe vakantiewoning 10-20 pers. met verwarmd binnenzwembad, sauna, 10 slaapkamers met eigen badkamers en TV.

  20   10   Nee   10 ja

Kasteelvilla Santa Maria

Sfeervol gerenoveerde kasteelvilla aan de rand van Spa, met 8 slaapkamers, 4 badkamers en van alle gemakken voorzien.

  15   8   Ja   4 ja

Le Bois de Cerf

Dit schitterend en rustig gelegen chalet met uitzicht over de vallei biedt ruimte aan 14 personen.

  14   6   Ja   5 ja

Parkvilla SpaBelle

In een residentiele buurt in Spa deze statige parkvilla SpaBelle (27 pers), omringd door een prachtige tuin van 8000m2.

  27   9   Ja   6 ja

’t Hooge Land

Buitenplaats 't Hooge Land met binnenzwembad is schitterend gelegen en heeft een magnifiek uitzicht over de landerijen.

  20   10   Ja   10 ja

Landgoed Westerwolde

Deze vakantieboerderij, 18 pers. heeft 9 slaapkamers en 9 badkamers, verwarmd binnenzwembad, whirlpool en sauna.

  18   9   Ja   9 ja

Domaine La Mouette

Exclusief de Villa (300m2) van TV chef kok Caspar Bürgi in St.Maxime, 800 meter van zee voor 14 pers. met 6 slaapkamers.

  14   6   Ja   4 ja

Huize Oldambt

MONUMENTALE WOONBOERDERIJ VOOR 18 PERSONEN MET 9 SLAAPKAMERS, 10 BADKAMERS, ZWEMBAD, JACUZZI.

  18   9   Ja   10 ja

Groepsaccommodatie huren

Bent u op zoek naar een bijzondere groepsacccommodatie voor een heerlijk weekeinde of weekje weg? Dan kunt u hier bij Luxehome een aantal prachtige groepsaccommodaties huren. Voor familiereunies, zakelijke personeelsuitjes of vergaderlocaties voor groepen, of gewoon met een gezellige groep vrienden of vriendinnen? De luxe groepsaccommodaties van Luxehome bieden alle comfort en sfeer die u maar wenst. Alle groepsvakantiehuizen hebben gratis wifi, luxe badkamers, veelal sauna of zelfs verwarmd zwembad met wellness.

Groepsaccommodatie in West – Europa

De groepsaccommodaties van Luxehome bevinden zich in West – Europa en vooral in Nederland en België mocht u dichtbij iets zoeken maar ook in Frankrijk heb ik een prachtige villa voor 14 personen.

Groepsaccommodatie Ardennen. Mijn groepsaccommodaties in de Ardenne in Belgie zijn absolute aanraders. Wilt u maximale luxe dan adviseer ik u The Lodge (23 personen) en Boerderijvilla Bertonge (20 personen). Le Tri Renard en Parkvilla Spabelle zijn beiden zeer geschikt voor groepen tot en met 27 personen. Zoekt u een sfeervol domein tot wel 60 personen dan is Landgoed le Herou wellicht wat u zoekt. Iets te vieren of gaat u trouwen en zoekt u een ideale trouwfeest locatie? Dan is Chalet de Salmes voor 28 personen wellicht interessant want dit chalet is onderdeel van een restaurant waardoor u direct cateringservice kunt afspreken voor uw groep.

Groepsaccommodatie Frankrijk. Ook in Frankrijk in Sainte Maxime bied ik u een groepsaccommodatie aan met een bijzonder verhaal. Het betreft de luxe vakantiewoning van tv kok Caspar Bürgi bekend van zijn dagelijkse kookkunsten bij Koffietijd op RTL 4.

Groepsaccommodatie Nederland. Zoekt u comfortabele en luxe groepsverblijven in Nederland dan bied ik u o.a. Landgoed Westerwolde (18 ersonen) en ‘t Hooge Land (20 personen).

Luxe vakantiehuizen

De groepsaccommodaties van Luxehome zijn luxe en sfeervol ingericht. Zoekt u een groepsaccommodatie met zwembad, of een groepsaccommodatie met sauna? Of beide? Op deze pagina treft u zoal 5 groepsverblijven aan met een (binnen-)zwembad.

Grote groepsaccommodatie

Op onze website kunt u precies aangeven wat u voor een groepsacccomodatie zoekt, qua aantal gasten, aantal slaapkamers, de periode en duur van uw verblijf. Mocht u er niet uitkomen of vragen hebben stuurt u mij dan een mailtje via het contactformulier of bel mij.

Meer informatie en vragen

Wilt u meer informatie dan kunt u via ons contactformulier contact met mij leggen of bel mij 24/7 op mijn mobiele  nummer 0031 6 20979419. Ik probeer u zo volledig en persoonlijk mogelijk te helpen bij uw specifieke vragen en wensen en hoop dat u deze persoonlijke service ook zult waarderen. Huurders waarderen inmiddels al 10 jaar mijn klantvriendelijkheid en dat bewijs ik graag ook aan u!

Ik hoop u als huurder van onze vakantiehuizen te mogen verwelkomen en wens u op voorhand vast een zeer prettig en comfortabel verblijf toe!

Lenette van der Meulen